بامیه در شیردهی
خواص و مضرات استفاده از بامیه در شیردهی برای نوزاد
بامیه در شیردهی,خوردن بامیه در شیردهی,مصرف بامیه در دوران شیردهی,خوردن بامیه در دوران شیردهی,مصرف بامیه در شیردهی,بامیه در دوران شیردهی,خواص بامیه در شیردهی,بامیه شیردهی,بامیه و شیردهی
در این مطلب از سایت جسارت به خواص و مضرات استفاده از بامیه در شیردهی برای نوزاد می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
بامیه با دارا بودن میزان بالای ویتامینهای (A، B ،B1، B2، B3 و C) وهمچنین روی و کلسیم برای دوره بارداری به شدت توصیه می شود. بامیه هم چنین با دارا بودن اسید فولیک برای دوره باردای و هم زمان با رشد سلولهای جنین ضروری است. بامیه گیاهی با فواید غذایی زیادی است زیرا یک بشقاب بامیه خام، علاوه بر دارا بودن فقط 10 میلی گرم چربی؛ دارای 30 کالری است که حاوی 3گرم فیبر، 2 گرم پروتئین و 57 میلی گرم از منینزیم، 21 میلی گرم ویتامین سی
بامیه در شیردهی
همه رژیم های سالم دنیا پیشنهاد می کنند سبزیجات به مقدار فراوان در برنامه غذایی گنجانده شود و هر فرد بزرگسال طی روز حداقل حدود ۴۰۰ گرم میوه و سبزی مصرف کند . به این ترتیب باید کنار هر وعده غذایی حتی صبحانه ، سبزیجات استفاده شود . بامیه هم در گروه سبزیجات قرار دارد و سبزی بسیار مفیدی است . بطور کلی همه ی سبزی ها منبع بسیار خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی هستند . بامیه هم ارزش غذایی نسبتا خوبی دارد و حاوی ویتامین A و ویتامین C و ویتامین های گروه B و اسید فولیک و برخی مواد معدنی است . فیبر موجود در بامیه فیبر محلول است. این نوع فیبر در دستگاه گوارش به کلسترول می چسبد و جذب آن را در بدن کاهش می دهد و این از خواص مثبت بامیه است . فیبر موجود در بامیه، می تواند آب به خود جذب کند و حرکت مدفوع را در روده ها بهبود ببخشد بنابراین مصرف بامیه، به کسانی که از یبوست رنج می برند ، پیشنهاد می شود .
بیشتر بخوایند :
جوانه ماش در شیردهی
چای سبز در دوران شیردهی
ترشی بامیه
خواص بامیه و دیابت
بامیه ازسبزیجاتی سرشار از ویتامین سی است، براساس پژوهشی که سال 2000 در مجله پزشکی امریکایی “thorax ” منتشر شد؛ ویتامین سی برای مقابله باعوارض آسم به ویژه در کودکان تاثیر دارد. پژوهشگران هم چنین با انجام پژوهش هایی به این نتیجه رسیدند که کودکان مبتلا به آسم، درهفته فقط یک بارمیوه و سبزیجات دارای ویتامین سی استفاده می کردند.
خوردن بامیه در شیردهی
نکته دیگر اینکه نمایه گلایسمی بامیه، به دلیل فیبر خوبی که دارد ، پایین است . نمایه گلایسمی عددی است که مشخص می کند مواد غذایی مختلف که در بدن به صورت قند جذب می شوند با چه سرعتی قند خون را بالا می برند . هر چه یک ماده ی غذایی با سرعت بیشتری قند خون را بالا ببرد ، سریع تر هم باعث گرسنگی مجدد می شود زیرا قند خون را به سرعت بالا می برد و بدن برای جلوگیری از این حالت مقدار زیادی انسولین ترشح می کند . کار انسولین کشاندن قندداخل سلول هاست . در نتیجه میزان قند خون دوباره کاهش پیدا می کند و فرد به سرعت احساس گرسنگی خواهد کرد و تمایل دارد غذا بخورد ، بنابراین هر چه نمایه گلیسمی ماده ای پایین تر باشد بهتر است زیرا کمک می کند قند مدت بیشتری در خون ثابت بماند ، حس سیری زمان طولانی تری باقی بماند ، در نتیجه از میزان ریزه خواری ها کاسته شود و وزن به سرعت بالا نرود .
بامیه به دلیل داشتن فیبرزیاد به راحتی از معده عبورمی کند و در تنظیم کلسترول نیز نقش مهمی دارد،علاوه بر آن بامیه کلسترول نداشته و دارای میزان کمی چربی است. استفاده روزانه 20 گرم بامیه؛ برای چندین هفته به کاهش محسوس کلسترول بد خون منجر می شود. درپژوهش جدید مجله امریکائی “ISRN Pharmaceutics”، برخی پژوهشگران به موشهای آزمایشگاهی آب بامیه پخته شده دادند که به دنبال آن میزان قند خون آنان به شکل محسوسی کاهش یافت از آن زمان کارشناسان تغذیه، بیماران قندی را به خوردن بامیه توصیه می کنند.
مصرف بامیه در دوران شیردهی
بامیه هم به دلیل نمایه گلایسمی پایین کمک می کند سیری طولانی مدت ایجاد شود بنابراین در رژیم های لاغری هم می توان از بامیه استفاده کرد . نکته ی قابل ذکر اینکه بامیه حاوی پتاسیم فراوان و منیزیم است ، بنابراین زمانی که فرد برای حفظ سلامتش به پتاسیم و منیزیم بالاتری نیاز دارد ، مصرف بامیه بسیار مفید خواهد بود ، مثلا کسانی که فشار خون بالایی دارند یا درگیر بیماری های قلبی عروقی هستند ، مصرف پتاسیم و منیزیم برایشان مفید است . یک نکته مهم در مورد بامیه، شکل پخت آن است که باید با حرارت بسیار کم یا بخار ملایم و در مدت کوتاه پخته شود تا خواص غذایی اش حفظ شود . ترجیحا بهتر است از سرخ کردن بامیه، خودداری کنید یا اگر تمایل به انجام این کار دارید ، بامیه ها را با روغن بسیار کم فقط کمی تفت دهید زیرا برخی ویتامین های موجود در سبزی ها ، به خصوص ویتامین C به شدت نسبت به حرارت و فریز طولانی حساس هستند و از بین می روند ، با این حال بعد از یک سال هم ناچار به دور انداختن بامیه های فریز شده نیستید . درست است که طی این مدت بامیه ها برخی خواص غذایی خود را از دست داده اند اما فیبر یا بسیاری از مواد معدنی شان همچنان باقی ست و می توان از آنها استفاده کرد .
بامیه در شیردهی
بیشتر بخوایند :
بامیه
خواص بامیه برای قند خون
خورش بامیه
خورش بامیه عربی
- ۹۷/۰۷/۰۹