یوسفعلی

یوسفعلی

یوسفعلی

یوسفعلی

توضیحات در مورد گوشت سفید

سه شنبه, ۱۳ شهریور ۱۳۹۷، ۱۱:۳۶ ق.ظ

توضیحات در مورد گوشت سفید

رنگ گوشت مرغ متناسب با نوع بافت و کاربرد آن متفاوت است. پاهای تیره تر هستند، زیرا هنگام پرش وزن پرنده را تحمل می کنند. این عضلات برای تحمل و استفاده طولانی مدت طراحی شده اند و شامل مقدار زیادی از میوگلوبین برای جذب اکسیژن زیادی برای تنفس هستند. در مقایسه با رنگ توپ های گوشتی، پرندگان مانند مرغ و بوقلمون که روی زمین پرواز نمی کنند، واضح است و نیازمند میزان میوگلوبین کمتر است. رنگ گوشت پرندگان مانند غازها و اردکهایی که از قفسه سینه خود استفاده می کنند، تیره تر از گوشت بوقلمون است، از جمله گوشت سفید و گوشت قرمز، منطقه سینه دارای گوشت سفید است که 65 درصد گوشت بوقلمون و پستان گوشت را تشکیل می دهد، گوشت قرمز این 35٪ است. گوشت سفید زردچوبه دارای پروتئین های چربی بالا و کم است
گوشت سفید چیست؟

گوشت مرغ که گوشت سفید است، نسبت به گوشت قرمز کم چربی و آهن نسبت به گوشت قرمز دارد اما کمبود قطعی در ارائه پروتئین مورد نیاز برای بدن و سایر خواص تغذیه ای نسبت به گوشت قرمز ندارد، بنابراین برای کسانی که دارای یک غلظت کلسترول، تری گلیسیرید و اسید اوریک بالا و مبتلا به بیماری های قلبی عروقی یا نقرس مناسب تر از گوشت قرمز است. با توجه به این نکته، قبل از پخت باید پوست مرغ را حذف و حذف کنید، که باعث کاهش مصرف چربی اشباع و کلسترول می شود. گوشت مرغ مانند مرغ به علت داشتن محتوای پروتئین بالا، چربی کم، غذای خوب، بافت نرم و آسان برای هضم، برای پرستاران کودکان و بیماران نیازمند هضم نور و هضم سریع مناسب است. گوشت شترمرغ دارای یک بافت نرم و ترد است و به دلیل کم بودن چربی و سطح کلسترول پایین، برای بیماران قلبی عروقی مناسب است و همچنین به دلیل داشتن محتوای بالای آهن برای زنان باردار و دختران مفید است و می تواند جایگزین مناسب باشد. گوشت قرمز. . بنابراین، افرادی که برای هر دلیلی به استفاده از گوشت قرمز مضر هستند می توانند از گوشت این پرنده استفاده کنند. ماهی و سایر حیوانات آبزی نیز بخشی از گوشت سفید است. چربی از غذاهای دریایی عمدتا اسیدهای چرب اشباع نشده، اسید چرب امگا 3 هستند. سطح کلسترول در حیوانات آبزی نیز کم است. غذاهای دریایی دارای انواع ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین A، D و ویتامین B مانند فسفر و کلسیم هستند. اسیدهای چرب امگا 3 در غذاهای دریایی، افسردگی و اضطراب را از بین می برند و قلب، مغز، بینایی، حافظه و تنظیم فشار خون را تقویت می کنند و به خاطر این خواص ارزشمند و مفید، خوردن گوشت سفید بیشتر، به ویژه ماهی گوشت و دیگر حیوانات آبزی.
گوشت گوساله سفید

گوساله های جوان که وزن 3-5 کیلوگرم وزن 250-120 کیلوگرم را دریافت می کنند و لاشه های وزن 75 تا 150 کیلوگرم را تولید می کنند. این گوساله ها تنها با شیر طبیعی یا شیر سوکارز تغذیه می شوند و هدف از این روش این است که: الف) جلوگیری از تبدیل و تغییر دستگاه گوارش مزرعه دام و تبدیل آن به میزبان حیوانات بالغ. در نتیجه وزن روده جلوگیری می شود و لاشه با افزایش وزن بیشتر (60-65٪ عملکرد گوشت) به دست می آید. مقدار کم آهن شیر، گوشت سفید و همچنین چربی بالا (شیر) را تولید می کند، که چربی ماهیچه ای را افزایش می دهد که گوشت آن را خوشمزه می سازد. چاقی این گوساله به دو صورت انجام می شود: گاو تازه متولد شده به تدریج با شیر طبیعی و سپس شیر مادر شیردهی می شود. یک گروه دیگر گوساله ها را با شیر مکش می خورند. برای راحتی استفاده بهتر است از گوساله های سنین مشابه در مراکز پرورش ویژه استفاده شود. این گوساله ها ممکن است دارای نژادهای مختلف باشند، اما اکثر آنها گوساله های مردانه هستند.
گوشت سفید و قرمز

گوشت مجموعه ای از عضله، بافت همبند و بافت استخوانی است. گوشت به عنوان یک پروتئین غذایی با پروتئین بالا به چندین دسته بندی عمومی تقسیم می شود: به طور کلی، گوشت بزرگترین گوشت مصرف گوشت گوسفند و گوساله و گوساله ها است، به دنبال گوشت سفید، مانند گوشت مرغ و پرندگان خانگی مانند مرغ و بوقلمون دومین رتبه از نظر مصرف و گوشت ماهی و دیگر ماهی های دریایی مانند میگو و سرخ شده در رتبه سوم قرار دارد. پروتئین گوشتی (گوشت سفید و قرمز) قیمت مواد غذایی بالاتر از پروتئین های گیاهی است، زیرا مقدار زیادی اسید دارای اسیدهای آمینه ضروری برای حفظ سلامت بدن است، به همین دلیل است که خارج از یخچال و فریزر نیز خورنده است. . چربی گوشت معمولا در دو شکل دیده می شود که گوشت قرمز بیش از گوشت سفید است. بنابراین، برای کاهش مصرف چربی های اشباع شده، قبل از پخت، تمام چربی ها را از گوشت بیرون بیاورید. ویتامین های گوشتی بیشتر از ویتامین های B نوع هستند و نمک های گوشت بیشتر روی، آهن، سدیم، پتاسیم، منیزیم، کلسیم و غیره بیشتر است. یکی از عواملی که بر اهمیت غذایی غذای گوشت تأثیر می گذارد، حضور نمک های معدنی، به خصوص روی و آهن است که آهن آن در گوشت قرمز بیش از گوشت سفید است و آهن بیش از دو برابر میزان آهن گوشت است آهن مواد غذایی دیگر مانند گندم و آن را جذب سبزیجات و در نتیجه جلوگیری از کم خونی.

  • سعید صحبتی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی